Otomatik Kepenk Fiyatı

Otomatik Kepenk Fiyatı

Otomatik kepenk fiyatı genişlik ve yükseklik ölçüleri göz önüne alınarak yapılıyor. Otomatik kepenk fiyatları uygulama yapılacağı yerdeki açılma kapanma sayısı, rüzgar yükü, ortam sıcaklığı ve kullanım amacına göre değerlendirilip statik hesabına uygun malzeme seçimi yapılarak hesaplanmalıdır. Kepenk sistemlerinin fiyatları özellikle sistemin kullanım amacı, boyutu, montaj yapılacak yere göre kullanılacak malzemelerden dolayı fiyat değişlik göstermektedir.

Otomatik Kepenk

Standart Uygulamalar

Güvenlik amacı ile işyerlerinde sabah aç akşam kapat şeklinde kullanım için tasarlanarak üretilmektedir. Malzeme seçenekleri şu şekildedir;

Palet 0,8 mm – 1 mm – 1,2 mm et kalınlığında çelik galvaniz sac,

Baza 1 mm et kalınlığında çelik galvaniz sacdan veya ekstrüzyon alüminyum profil,

Dikme 1,5 mm – 2 mm – 2,5 mm et kalınlığında çelik galvaniz sac,

Bayrak 2 mm ile 5 mm arasında et kalınlığında çelik sac ,

Davlumbaz 1 mm et kalınlığında çelik galvaniz sac

Şaft Borusu 102×2 mm – 114×3 mm – 169×5 mm – 219×5 mm sanayi tipi boru

Boya epoxi dış mekana uygun toz boya

Motor tubular veya endüstriyel tip zincir aktarmalı

Fitil plastik ve kıl fitil

Kepenk Market , 1983’den beri mülklerin ve işletmelerin güvenliğini sağlama konusunda uzmandır . Uzman mühendis kadromuz ve kurum içi üretimimizle, sarmal kepenk teknolojisinin imkanlarının sınırlarını zorlamaya devam ediyoruz. İşletmeniz için sarmal kepenklerin neler yapabileceğini keşfetmek için bugün bizimle iletişime geçin .

Artık ticari mülkünüze otomatik kepenk takmanın 6 avantajının farkında olduğunuza göre, neden iletişime geçmeyesiniz? Otomatik kepenk fiyatı almak istiyorsanız hemen güler yüzlü ekibimizle iletişime geçebilir veya iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.