Garaj Kapısı Nedir?

Garaj Kapısı Nedir?

Garaj kapısı mimari yapılardaki otoparklara kıymet katması ve bununla birlikte araçların güvenle korunması için kullanılmaktadır. Garaj kapıları panel olarak farklı renklerde ve bununla birlikte farklı desenlerdeki seçenekleri ile sunulmaktadır. Kepenk Market olarak müşterilerimizin taleplerini karşılayabilecek; çevre, emniyet ve tasarım faktörlerine nazaran en müsait otopark kapısı üretimini ve montajını gerçekleştirmekteyiz. Otopark kapısı kullanım senaryosuna nazaran metal kütle dedektörü, radar, kumanda, buton, HGS sistemi, plaka okuma sistemi ile entegre çalışabilmektedir. Tecrübeli uzman ekibimiz tatbik yapılacak yeri özenle inceleyerek en müsait özelliklere uygun ürünü önermektedir. Kapı paneli üzerine talep edilen; pencere, havalandırma ızgarası, servis kapısı ve farklı renkte RAL renkleri uygulanabilmektedir.

Otomatik garaj kapısı, (sektörde uzaktan kumandalı garaj kapıları veya motorlu garaj kapısı benzer biçimde adlandırılan kapılar); garajınıza giriş çıkış yaparken aracınızın içerisinden inmeden kumandanızı kullanarak açılıp kapanır. Bu kolaylık kötü hava koşulları da düşünüldüğünde otomatik garaj kapıları konforun ötesinde emniyet ve günlük yaşama büyük bir nitelik katmaktadır.

Garaj Kapısı Emniyeti

Otopark kapılarında motor elektrik akım emniyeti bulunmaktadır. Motor hareket yönünün aksine bir kuvvetle karşılaştığında motor geri çalışır. Ayrıca kapının çalışacağı raylara yakın bir noktada güvenlik fotoseli yer almaktadır. Altından geçen nesnelere reaksiyon vererek kapı açılma konumuna geri döner.

Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşın

Kepenk Market , 1983’den beri mülklerin ve işletmelerin güvenliğini sağlama konusunda uzmandır . Uzman mühendis kadromuz ve kurum içi üretimimizle, sarmal kepenk teknolojisinin imkanlarının sınırlarını zorlamaya devam ediyoruz. İşletmeniz için sarmal kepenklerin neler yapabileceğini keşfetmek için bugün bizimle iletişime geçin.