Otomatik Kepenk

Otomatik Kepenk

İş yeri ve konutların güvenliği için kullanabileceğiniz en estetik çözümlerden birisi otomatik kepenk sistemidir. File, mikro delikli ve pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir. Bununla birlikte her ölçekte geçiş noktasında uygulanabilen otomatik kepenkler; uygun fiyatı, uzun seneler kullanılabilmesi, düşük bakım masraflarıyla pazarda geniş bir uygulama alanı bulmaktadır.

Kepenk Market Marmara bölgesinde; özellikle otomatik kepenk imalatı, montajı ve satış sonrası servis hizmeti veren en büyük üreticilerden birisidir. Aynı zamanda 40 yılı aşkın bir imalat ve iş tecrübesiyle Marmara bölgesinde rakiplerinden ayrılmaktadır. Otomatik kepenk sisteminde önemli olan; uygulama yapılacak yere doğru ürünü seçip, çalışma esaslarına göre işlevsel bir uygulama yapabilmektir. Bunu kendine misyon edinmiş olan Kepenk Market uygulama alanlarında sadece bir otomatik kepenkle değil tecrübesiyle de bulunmaktadır. Bu nedenle Kepenk Market servis desteğini de üretim, montaj ve satış kadar önemseyip; otomatik kepenk servis hizmetini de sorunsuz verebilmektedir. Müşterilerine en uygun fiyatlarla hızlı güvenilir ve servis odaklı hizmet vermenin yanı sıra Marmara bölgesinde en çok üretim yapan tesislerinden birisidir. Türkiye geneli bayi yapılanmasıyla birçok il ve ilçeye otomatik kepenk gönderimi yapmaktadır.

Otomatik Kepenk

Otomatik kepenk üretiminde her türlü ölçüye cevap verebilecek teknik bilgi ve ürün çeşitliliğine uygun imalat parkuru bulunmaktadır. Özellikle hammadde seçiminde sertifikalı ürünlerle kalite devamı esas alınmaktadır. Yüksek kalite hammadde seçimi ile son derece güvenli, işlevsel sağlam otomatik kepenk imalatı yapabilmektedir. Bunun yanında otomatik kepenklerde kullanılan motor ve kontrol ünitesi dışında kalan tüm parçaların üretimini yapmaktadır. Elektronik parçalarda ise Avrupa veya Avrupa normlarında üretilen parçalar kullanmaktadır. Otomatik kepenkler 2 Yıl imalat ve montaj hatalarına, 10 Yıl yedek parça temin garantisinde üretilmektedir.

Otomatik Kepenk Kartal

Ekibimizden Mesaj

Marmara bölgesinde otomatik kepenklerimiz kurumsal firmalarda, büyük inşaat projelerinde, Alışveriş merkezlerinde, fabrikalarda veya mahallenizdeki esnafınızın işyerinde. Bugüne kadar on binlerce güvenli geçiş noktası üretmekten gurur duyduğumuzu bilmenizi isteriz.

Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşın

Kepenk Market , 1983’den beri mülklerin ve işletmelerin güvenliğini sağlama konusunda uzmandır . Bununla birlikte uzman mühendis kadromuz ve kurum içi üretimimizle, sarmal kepenk teknolojisinin imkanlarının sınırlarını zorlamaya devam ediyoruz. İşletmeniz için sarmal kepenklerin neler yapabileceğini keşfetmek için bugün bizimle iletişime geçin .