Otomatik Kepenk Güvenli mi?

Otomatik Kepenk Güvenli mi?

Mülkünüze otomatik kepenk yaptırmak istiyorsunuz ve kafanızda şu soru mu var otomatik kepenk güvenli mi? Biz sorularınızı cevaplayalım.

Güvenlik, bu günlerde göz ardı bir şey değil. Bu, bir evi ve mülkü olan hepimiz tarafınca ele alınması ihtiyaç duyulan ciddi bir konudur. Aslında artık güvende olmadığınızı düşünmek bile şahsi güvenliğinize yönelik bir girişimdir. Artık kendi mülkünüzde güvende olmadığınızı hissettiğinizde, bununla alakalı bir şeyler yapmanın zamanı gelmiştir. Maslow’un İhtiyaçlar Hiyerarşi ’sine nazaran şahsi güvenlik, insanın temel gereksinimlerinden biridir. Hiç kimse kendi evinde ya da mülkünde korkmayı hak etmez.

Günümüzde, suç oranları hızla artarken; birçok insan CCTV ve alarmlardan emniyet kepenklerine kadar daha çok emniyet özelliği ilave ettiler. Evlerinde ve iş yerlerinde daha güvenilir hissetmeye çalıştı. Eviniz nihai kalenizdir. Bu nedenle, onu kendiniz, aileniz ve çalışanlarınız için en güvenilir yer olacak halde yapmanız doğaldır.

Otomatik kepenkler, çekici olmadıkları veya “çirkin” oldukları için kötü bir isim kazanırken, genel estetik son yıllarda daha iyiye doğru bir dönüş yaptı. Her zaman kapalı kalan hacimli, renkli çizgili, manuel öncüllerinin aksine, otomatik kepenkler ihtiyaçlarınıza uygun RAL renklerinde mevcuttur. Mülkiyet, bu tipik metal, yer veya tarih hissini en aza indirmek için çok daha küçük bir palet kutusuna ve genel profile sahiptir.

Otomatik Kepenk Güvenli mi?

Otomatik kepenklerin güvenli olup olmadığı ile ilgili sorunuzu yanıtlamadan önce; Kepenk Market, İstanbul’da ticari gayrimenkuller için kepenk üretimi ve montajı konusunda 30 yılı aşkın deneyime sahiptir. Geçmişte tüm sektörlerdeki şirketlere kepenk tedariki sağladık. Okullardan süpermarketlere, eğlence merkezlerine ve tabii ki bağımsız işletmelere kadar.

Kepenkler, her bina için büyük bir güvenlik sağlar, ancak farklı düzeylerde koruma sağlayabilen çeşitli seçenekler vardır. Sağlanan güvenlik seviyesi şunlara bağlıdır:

  • Kullanılan Motor Tipi
  • Hammadde Kalitesi
  • Montaj Kalitesi

Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşın

Kepenk Market , 1983’den beri mülklerin ve işletmelerin güvenliğini sağlama konusunda uzmandır . Uzman mühendis kadromuz ve kurum içi üretimimizle, sarmal kepenk teknolojisinin imkanlarının sınırlarını zorlamaya devam ediyoruz. İşletmeniz için sarmal kepenklerin neler yapabileceğini keşfetmek için bugün bizimle iletişime geçin .